+381 11 7887 788 +381 11 7887 888 office@scordiaproperties.rs

Lokacija

Na svega 900 metara udaljenosti od park-šume Košutnjak, pozicioniran na terenu blagog nagiba odakle se pruža veličanstveni pogled na Avalu, stambeno – poslovni kompleks Buena Vista Residences predviđen je tako da uživa sve pogodnosti blizine dve najveće zelene oaze Beograda, a sve to na samo dvadeset minuta vožnje od centra grada.

Pored prirode nadohvat ruke, Buena Vista se nalazi u srcu razvijene gradske sredine, u jednoj od ulica ključnih za funkcionisanje ovog dela grada, u ulici Kneza Višeslava, na samom raskršću naselja Vidikovac i Cerak Vinogradi, odnosno Skojevskog naselja i Filmskog grada, čime se budućim stanarima omogućava maksimalano olakšano svakodnevno funkcionisanje.

Kao jedno od urbanistički bolje planiranih naselja u Beogradu, Vidikovac pruža veliki broj sadržaja potrebnih za ugodan život. U neposrednoj blizini kompleksa, nalaze se čak 3 osnovne škole (Branko Ćopić, Ujedinjene Nacije i Nikola Tesla), 3 državne predškolske ustanove ("Filmić", "Gaj", i "Cvrčak"), Vojnomedicinski centar Cerak, veliki broj supermarketa i drogerija, kao i restorana, dok je jedna od najbolje snabdevenih beogradskih pijaca, Vidikovačka pijaca, od kompleksa Buena Vista udaljena svega 800 m. Na nekoliko minuta vožnje od kompleksa, nalaze se sportski centar Košutnjak, bazeni Košutnjak, trim staza, TC Big Rakovica i Crkva Svetlog Luke.

Kompleks Buena Vista je Urbanističkim projektom predviđen tako da izlazi na dve planirane saobraćajnice (ulica Nova 4 na severoistoku i Nova 2 na jugoistoku), dok se sa severne strane nalazi postojeći komercijalni objekat, odnosno ulica Kneza Višeslava od koje je kompleks udaljen dovoljno da je neutralisana buka prometne ulice.

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.