+381 11 7887 788 +381 11 7887 888 office@scordiaproperties.rs

Fasada

Ventilisana fasada se odlikuje vrhunskim termičkim karakteristikama, kvalitetom završne obloge, estetskim momentom i postojanošću celokupne fasadne konstrukcije.

Postojanje međuprostora tj. sloja vazduha za ventilaciju između spoljašnje fasadne obloge i ostalih slojeva , omogućava nesmetanu difuziju vodene pare iz unutrašnjosti ka spoljašnjem prostoru.

Balkonska vrata i prozori iste su visine, izrađeni od aluminijumskih profila, bez parapeta. Otvarajući elementi izrađeni su od profila sa prekinutim termo mostom. Okov prozora je sistemski nevidljiv koji omogućava pravilno funkcionisanje elemenata.

Buena Vista Residences

Stolarija

Ulazna vrata su sigurnosna sa protivprovalnom bravom, sa metalnom konstrukcijom i završne obrade od furniranog medijapana (MDF).

Unutrašnja sobna vrata su standardnih dimenzija, visokog kvaliteta i završne obrade od farbanog medijapana (MDF).

Buena Vista Residences

Sistemi

U stanovima je predviđena modularna elektro galanterija.

Instalacija za grejanje, hlađenje i pripremu sanitarne vode je zajednička. Za izvor zagrevnog, odnosno rashladnog fluida koriste se toplotne pumpe vazduh-voda. Spoljašnje jedinice toplotne pumpe su smeštene na ravnom krovu objekta, dok su unutrašnje jedinice postavljene u vešernici ili u hodničnim ormanima.

Za zagrevanje svih prostorija predviđen je sistem podnog grejanja.

Rashladna tela su kanalski ventilator konvektori smešteni u spuštenom plafonu.

Ventiliranje sanitarnih prostorija (kupatila, vešernica) obavlja se lokalno plafonskim ventilatorima. Priprema, odnosno priključak za montažu kuhinjskog aspiratora za odsisavanje otpadnog vazduha iz kuhinja prema ventilacionom kanalu.

Buena Vista Residences

Završne obrade stambenih jedinica

Za sve kupce smo predvideli mogućnost prilagođavanja tonaliteta enterijera prema ličnom ukusu, sa dve ponuđene opcije.

Crema

Caffe

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.