+381 11 7887 788 +381 11 7887 888 office@scordiaproperties.rs

O investitoru

Sa višegodišnjim iskustvom u industriji, pre svega na teritoriji Bosne i Hercegovine, grupa investitora okupljena pod brendom Legend Invest odlučila je da Beogradu ponudi jedinstveni projekat – Buena Vista Residences, kao prvi u nizu planiranih projekata. Sa iskustvom izgradnje ekskluzivnih objekata na Jahorini (apartmanski kompleks Snježna dolina Resort, na preko 40.000 m2), kao i komercijalnih nepokretnosti u Banja Luci (shopping centri Park i City Mall, na preko 150.000 m2), Legend Invest ima jasnu viziju poslovanja koja se sadrži paroli da kvalitet ne sme biti predmet kompromisa te na tržištu Srbije nastupa sa misijom da postavi nove standarde gradnje i po uzoru na svoje osnivače postane lider i prepoznatljivo ime na tržištu.

Autor projekta

Bureau Cube Partners je arhitektonski biro koji više od jedne decenije sprovodi kompletne usluge tokom čitavog procesa izgradnje objekata počevši od postupka izbora i pribavljanja lokacija, preko izrade analiza isplativosti investicija, varijantnih biznis planova i simulacije očekivanih efekata investiranja, pripreme i izrade kompletne investiciono-tehničke dokumentacije, upravljanja projektima i sprovođenja projektantskog i stručnog nadzora tokom građenja objekata.

Ekskluzivna prodaja

Scordia International Properties je Vaš all-around partner u oblasti nekretnina. Naše poslovanje zasnovano je na primenih teorijskih i praktičnih znanja i iskustava eksperata u ovoj oblasti, što podrazumeva pažljiv pristup svakoj od faza Vaše investicije, počev od planiranja i izbora lokacije do dizajniranja enterijera.

Scordia Properties
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.